Не сме поставяли ултиматум към колегите от ГЕРБ-СДС с меморандума. В

...
Не сме поставяли ултиматум към колегите от ГЕРБ-СДС с меморандума. В
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Не сме поставяли ултиматум към ГЕРБ-СДС с меморандума

Не сме поставяли ултиматум към сътрудниците от ГЕРБ-СДС с меморандума. В първите 10 реда става въпрос за работата на регулаторите, вторият значим проблем в този документ, е във връзка с зависимостите в правосъдната система. Това съобщи пред БТВ членът на Изпълнителния съвет на „ Продължаваме Промяната ” и някогашен народен представител Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и.

Отиването на избори в този момент е неуместно. Казусите с Пепи Еврото, с Марто Нотариуса, с регулаторите пак ще стоят на масата и след едни избори, добави тя. 

" Не запознат съм къде пристигна свръхреакцията на ГЕРБ- - желаеме да забележим тяхната гледна тъкмо по тези въпроси. Видяхме по какъв начин регулаторите се ръководят от хората, определени от ГЕРБ- - това докара до случаите с Нотариуса и Еврото ", разяснява Бориславова. 

" Меморандумът е покана за договаряния към ГЕРБ- ", разкри тя. Ще се веселя да да предложат механизъм за квотите за регулаторите, добави някогашният народен представител. 

" Срещата на Кирил Петков със Спас Русев не е извършена в стаичка или Банкя, а в лоби. Ние няма да одобряваме номинации на Спас Русев за медийните регулатори. "

" Нямам съмнение Николай Денков да е външен министър. Формулата за ротация сред Денков и Габриел е най-хубавата ", показа Бориславова. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР